Volg ons...

Volg ons...

... via LinkedIn of deze website. Wij werken voornamelijk voor OEM bedrijven die eigenaar zijn en blijven van het ontwikkelde IP. Het is daardoor ethisch niet verantwoord om alle ontwikkelingen in de vorm van beeld of content te delen. Toch nemen we u mee met interessante gebeurtenissen of belangrijke mededelingen. Wij zien u graag terug als volger op onze pagina's.
Volg ons...
  • Nieuws
Nieuws | NL
Blok’s Power House geopend

Blok’s Power House geopend

Vrijdag 20 november heeft Blok System Supply de volledig geëquipeerde interne sportschool ter beschikking gesteld aan alle collega’s. De mensen achter de organisatie zijn voor ons het belangrijkste. Fitte, frisse en optimistische mensen maken het verschil. Wij denken met deze investering werkelijk bij te dragen aan de fysieke en mentale weerbaarheid van ieder individu, zeker in tijden als deze. 

Lees artikel
Nieuws | NL
Afscheid Albert Gruijs

Afscheid Albert Gruijs

Aan al het mooie komt een einde. Onze eigen Albert Gruijs is na een rijk en waardevol werkend bestaan bij Blok System Supply met pensioen gegaan. Als het aan hem had gelegen was hij zonder veel poespas van het toneel verdwenen. Toch hebben we uitgebreid stilgestaan bij dit bijzondere moment. Mooie woorden, bloemen, lekkere taart en daarna met z’n allen Albert uitgezwaaid. Geniet van je pensioen Albert!

Lees artikel
Nieuws | NL
Ik heb je nodig!

Ik heb je nodig!

Onze organisatie groeit in aantal opdrachtgevers, medewerkers, omzet en competenties. De diversiteit aan projecten maakt dat geen dag hetzelfde is bij Blok System Supply. Zowel in de backoffice, bij engineering als ook op de werkvloer liggen er geweldige kansen. Ontdek onze vacatures en wellicht verwelkomen we jou wel op korte termijn als onze nieuwe collega. We kijken uit naar je reactie, we hebben je nodig omdat jij het verschil maakt. 

Lees artikel
Nieuws | NL
Jubileum!

Jubileum!

Vandaag hebben wij het 12,5-jarig jubileum gevierd van onze collega Yuri Offerhaus. Een doorzetter, een fijne,  lieve en supersociale collega. Al 12,5 jaar "blij" bij Blok System Supply. Gefeliciteerd Yuri met deze mijlpaal!

Lees artikel

Wat Blok System Supply levert is niets minder dan een totaaloplossing. Wij kunnen de gehele supply chain overnemen, stroomlijnen en al uw wensen uitvoeren.