Wie zijn wij

Junior Mechatronica Monteur

Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste techneuten, ter aanvulling van ons team. In dit geval schoolverlaters, die nog begeleiding nodig hebben in de praktijk. Vandaar de omschrijving Junior Mechatronica Monteur. Je denkt in oplossingen en kwaliteit staat bij jou op nummer één. Verder wil jij werken in een enthousiast team, dat elke dag samen probeert om beter te zijn dan de dag daarvoor en dit te laten zien in de producten van onze klanten.

 

 

 

Junior Mechatronica Monteur

Wie zijn wij?
Blok System Supply B.V. bouwt, ontwikkelt en distribueert machines- en (sub)samenstellingen voor OEM-klanten wereldwijd. In een team van meer dan 35 gekwalificeerde collega’s werk je mee aan de optimalisering van de volledige ‘Supply Chain’ voor de producten van onze klant. De visie van Blok System Supply is ieder product en bijbehorend proces sneller, beter en efficiënter te ontwikkelen. Constante verbetering, continuïteit, transparantie en co-creatie zijn de drijfveren om samen succesvol te opereren.

Wat ga je doen?
Als Junior Monteur Mechatronica ben je verantwoordelijk voor de volgende zaken:

  • Je draagt zorg voor het voldoen aan de gestelde specificaties van het halffabricaat en/of eindproduct binnen de gestelde targettijd;
  • Je controleert de stuklijsten, bewerkingsplaatsen, E-schema’s, tekeningen en overige productiedocumenten;
  • Je signaleert, registreert en koppelt eventuele verbetermogelijkheden in het productieproces terug.

Wat bieden wij?
Je komt te werken binnen een informele organisatie waar we veel waarde hechten aan een goede werksfeer, goede ideeën van collega’s en de mogelijkheid om je te ontwikkelen.
Beloning en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor Metaalbewerkingsbedrijven. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uit diverse rooster mogelijkheden te kiezen voor de vorm die het best aansluit bij jouw privé situatie.
Je hebt een MBO opleiding Elektrotechniek niveau 3 of 4 gevolgd, of een soortgelijke opleiding.

Solliciteren naar de vacature Junior Monteur Mechatronica
Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je toe aan een leuke uitdaging in vervolg op je opleiding? Dan ontvangen wij graag je CV en korte motivatie. Je kunt je sollicitatie sturen naar hr@bloksystemsupply.nl. Je kunt erop rekenen dat je uiterlijk binnen een week een eerste reactie op je sollicitatie ontvangt. Mocht je nog vragen hebben over deze vacature dan beantwoorden wij deze graag, we zijn te bereiken op 0251-744100. 

Meer banen 

 

Wij zien bij Blok System Supply het investeren in de kennis en kunde van ons team als grootste succesfactor.