Wie zijn wij

Junior Engineer WTB/Elektrotechniek

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste techneuten, ter aanvulling van ons team. In dit geval schoolverlaters, die nog begeleiding nodig hebben in de praktijk. Vandaar de omschrijving Junior Engineer.

Junior Engineer WTB/Elektrotechniek

Wie zijn wij?
Blok System Supply B.V. bouwt, ontwikkelt en distribueert machines- en (sub)samenstellingen voor OEM-klanten wereldwijd. In een team van meer dan 35 gekwalificeerde collega’s werk je mee aan de optimalisering van de volledige ‘Supply Chain’ voor de producten van onze klant. De visie van Blok System Supply is ieder product en bijbehorend proces sneller, beter en efficiënter te ontwikkelen. Constante verbetering, continuïteit, transparantie en co-creatie zijn de drijfveren om samen succesvol te opereren.

Wat ga je doen?
Als Junior Engineer ben je verantwoordelijk voor de volgende zaken:

  • Ondersteunen van de Engineers;
  • Het “as build” realiseren van een tekeningenpakket, conform het daadwerkelijke (eind)product.
  • Het samenbouwen van het prototype;
  • Het werken volgens ons New Product Introduction schema;
  • Het bewaken van de programma eisen;

Bovenstaande beschrijving is slechts een typering van de werkzaamheden en niet een uitputtende opsomming.

Wat bieden wij?
Je komt te werken binnen een informele organisatie waar we veel waarde hechten aan een goede werksfeer, goede ideeën van collega’s en de mogelijkheid om je te ontwikkelen. Beloning en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor Metaalbewerkingsbedrijven. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uit diverse rooster mogelijkheden te kiezen voor de vorm die het best aansluit bij jouw privé situatie.

Solliciteren naar de vacature Junior Engineer  
Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je toe aan een leuke uitdaging in vervolg op je opleiding? Dan ontvangen wij graag je CV en korte motivatie. Je kunt je sollicitatie sturen naar hr@bloksystemsupply.nl. Je kunt erop rekenen dat je uiterlijk binnen een week een eerste reactie op je sollicitatie ontvangt. Mocht je nog vragen hebben over deze vacature dan beantwoorden wij deze graag, we zijn te bereiken op 0251-744100.

 

De visie van Blok System Supply is ieder product en bijbehorend proces sneller, beter en efficiƫnter te ontwikkelen.