Vacatures & stages

Monteur mechatronica

Naar wie zijn wij op zoek?
Om de groei van het bedrijf te faciliteren willen wij ons team versterken. Wij zoeken per direct meerdere zelfstandige mechatronica monteurs. Techniek is je passie, je denkt in oplossingen, je bent klantgericht en kwaliteit staat bij jou op nummer één.

 

Monteur mechatronica

Wil jij graag werken in een enthousiast team, kan je goed samenwerken en heb je de ambitie om het iedere dag beter te doen dan de dag ervoor? Reageer dan direct op deze functie.

Opleidingseisen

  • MBO mechatronica niveau 3 of 4, of een soortgelijke opleiding
  • Enige relevante werkervaring is een pré

Wat ga je doen?
Als Mechatronica Monteur ben je verantwoordelijk voor de volgende zaken:

- Je draagt zorg voor het voldoen aan de gestelde specificaties van het halffabricaat en/of eindproduct binnen de gestelde targettijd;
- Je controleert de stuklijsten, bewerkingsplaatsen, E-schema’s, tekeningen en overige productiedocumenten;
- Je signaleert, registreert en koppelt eventuele verbetermogelijkheden in het productieproces terug.

De volgende taken vallen binnen jouw functie:

  • Het mechanisch en/of elektrisch samenstellen van halffabricaten en/of eindproducten;
  • Het implementeren van productieverbeteringen (LEAN);
  • Het uitvoeren van kwaliteitscontroles;
  • Het bepalen van de juiste targettijden in overleg met de productieleiding.

Wat bieden wij?
Een full time functie voor 38 uur per week. Je komt te werken in een informele organisatie waar we veel waarde hechten aan een plezierige werksfeer, meningen en/of ideeën van collega’s en de mogelijkheid om je te ontwikkelen als individu. De beloning en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor Metaalbewerkingsbedrijven. Daarnaast bieden wij flexibele tijdsindelingen aan met diverse roostermogelijkheden die het beste aansluiten bij jouw privésituatie.

Solliciteren naar de vacature Mechatronica monteur
Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Mail dan direct je cv en korte motivatie naar HR@bloksystemsupply.nl. Binnen een week ontvang je een reactie op je sollicitatie. Mocht je direct vragen hebben over deze vacature stel die dan gerust, bel met 0251-744100.

 

Wat Blok System Supply levert is niets minder dan een totaaloplossing. Wij kunnen de gehele supply chain overnemen, stroomlijnen en al uw wensen uitvoeren.