Over ons

Historie

Blok System Supply heeft ruim 35 jaar ervaring in de metaalverwerkende industrie. In 1985 is Aris Blok Mechanische Industrie opgericht. Het bedrijf specialiseert zich als toeleverancier van industriële producten en diensten. Klantgerichtheid en flexibiliteit zijn vanaf 1985 al de kernwaarden van de onderneming.

Historie

Internationale groei

In 2007 wordt de keuze gemaakt om montage en assemblage als specialiteit te gaan ontwikkelen. Blok Montage en Assemblage B.V. wordt opgericht en neemt in 2010 haar eigen locatie aan de Rooswijkweg in gebruik om verdere groei te faciliteren. Deze groei resulteert in de aanwas van diverse lokale en internationale klanten. Mede door het internationale karakter en de ontwikkeling van de onderneming wijzigt in 2014 de naam in Blok System Supply B.V.

In 2018 wordt de ontwikkeling ook fysiek tot uiting gebracht. 1500m2 aan productie- en testruimte erbij, waardoor de blik naar de toekomst verder kan groeien. Tot op de dag van vandaag leven wij door innovatie en vooruitkijken. Toch is terugkijken op ons rijke verleden goed om te zien waar we vandaan komen. Met klantgerichtheid en flexibiliteit nog steeds als belangrijke kernwaarden hopen wij ons te blijven ontwikkelen en samen met onze klanten een mooie toekomst tegemoet te gaan.

De visie van Blok System Supply is ieder product en bijbehorend proces sneller, beter en efficiƫnter te ontwikkelen.