Visie op innovatie

Visie op innovatie

Blok System Supply B.V. bouwt, ontwikkelt en distribueert machines- en (sub) samenstellingen voor OEM- (original equipment manufacturer) bedrijven wereldwijd. Vanuit Velsen-Noord (Amsterdam/ Schiphol regio, Nederland), werken meer dan 30 gekwalificeerde medewerkers aan optimalisering van de volledige ‘Supply Chain’ voor uw product.

Co-creatie, synergie en transparantie in het proces zijn leidend. Met een flexibele vloercapaciteit van 2x 2000m2 en een uitgebreid partnernetwerk, levert Blok System Supply machines en mechatronische (sub)samenstellingen aan verschillende markten ‘ just in time’. Blok System Supply B.V. is ISO gecertificeerd en werkt met diverse project management methodieken.

De visie van Blok System Supply is ieder product en bijbehorend proces sneller, beter en efficiënter te ontwikkelen. Constante verbetering, continuïteit, transparantie en co-creatie zijn de drijfveren om samen succesvol te opereren.

Blok System Supply ziet investeren in de kennis en kunde van haar team als grootste succesfactor, het zijn de mensen die het verschil maken.