Volg ons...

Volg ons...

... via LinkedIn of deze website. Wij werken voornamelijk voor OEM bedrijven die eigenaar zijn en blijven van het ontwikkelde IP. Het is daardoor ethisch niet verantwoord om alle ontwikkelingen in de vorm van beeld of content te delen. Toch nemen we u mee met interessante gebeurtenissen of belangrijke mededelingen. Wij zien u graag terug als volger op onze pagina's.
Volg ons...
  • Nieuws
Nieuws | NL
Blok kitchen rules

Blok kitchen rules

Onze bedrijfskantine is een plek waar collega's elkaar ontmoeten en samen eten. Het is een grote ruimte voorzien van een pooltafel, dartboard, kookeiland en diverse zitplaatsen. De gehele ruimte is bedacht en gemaakt door ons eigen personeel. We hebben gekozen voor comfortabel meubilair waar medewerkers even kort kunnen ontspannen. Wij vinden het belangrijk om op zijn tijd een break te nemen van het werk voor het mentale welzijn van ons personeel. Door de informele sfeer en inrichting is het bovendien een plek geworden waar de mooiste ideeën ontstaan. Inmiddels is het onze vaste vergaderplek geworden. Door de grote raampartijen heb je zicht over de gehele productiehal, wij ontvangen hier dan ook graag onze zakenrelaties. 

Lees artikel
Nieuws | NL
Blok’s Power House geopend

Blok’s Power House geopend

Vrijdag 20 november heeft Blok System Supply de volledig geëquipeerde interne sportschool ter beschikking gesteld aan alle collega’s. De mensen achter de organisatie zijn voor ons het belangrijkste. Fitte, frisse en optimistische mensen maken het verschil. Wij denken met deze investering werkelijk bij te dragen aan de fysieke en mentale weerbaarheid van ieder individu, zeker in tijden als deze. 

Lees artikel
Nieuws | NL
Afscheid Albert Gruijs

Afscheid Albert Gruijs

Aan al het mooie komt een einde. Onze eigen Albert Gruijs is na een rijk en waardevol werkend bestaan bij Blok System Supply met pensioen gegaan. Als het aan hem had gelegen was hij zonder veel poespas van het toneel verdwenen. Toch hebben we uitgebreid stilgestaan bij dit bijzondere moment. Mooie woorden, bloemen, lekkere taart en daarna met z’n allen Albert uitgezwaaid. Geniet van je pensioen Albert!

Lees artikel
Nieuws | NL
Jubileum!

Jubileum!

Vandaag hebben wij het 12,5-jarig jubileum gevierd van onze collega Yuri Offerhaus. Een doorzetter, een fijne,  lieve en supersociale collega. Al 12,5 jaar "blij" bij Blok System Supply. Gefeliciteerd Yuri met deze mijlpaal!

Lees artikel

De visie van Blok System Supply is ieder product en bijbehorend proces sneller, beter en efficiënter te ontwikkelen.